Interview : Mo Mouhdad

September 17, 2018

"Wedstrijden vechten is mijn passie, vooral de adrenaline kick die er bij komt kijken vind ik het mooiste aan de sport. In het filmpje moet ik binnen een paar minuten de ring in. De spanning in de kleedruimte bouwt zich steeds meer op naarmate het tijd is om naar de ring te gaan. 


Ik ben met de sport begonnen toen ik 13 jaar was en heeft mij veel zelfbeheersing geleerd. Yes-Fit is voor mij de plek waar ik mezelf kan zijn en flexibel kan trainen. Hier heb ik de juiste coach en vriend, deze combinatie maakt het voor mij als vechter compleet.

De pittigste wedstrijd die ik heb gevochten was toen ik 18 was, ik was aan de verliezende hand was in de eerste ronde. In de tweede ronde kwam ik achter mijn tegenstander zijn zwakke plek. Toen ik dit door had duurde niet lang, in de tweede ronde gaf ik hem een goeie knie op het lichaam en ging hij neer. Het was voor mij de eerste echte Knock-out, die vergeet je niet snel. 

Wat ik aan andere wil meegeven is dat je toch echt je conditie op een top niveau moet krijgen. In een wedstrijd krijg je te maken met spanning waardoor er veel energie verloren raakt."

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 17, 2018

September 17, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square