Interview : Shanna Zijlstra

September 17, 2018

“ Mijn naam is Shanna Zijlsta en ben 16 jaar. Ik ben wedstrijden gaan doen omdat het me gaaf leek om in de ring te staan. Voor mijn eerste wedstrijd op 24 maart 2018 heb ik ongeveer drie maanden getraind. Mijn tegenstander had al veel ervaring en had al een kampioenschap gewonnen. Op het moment dat ik in de ring stond leek alles om me heen te verdwijnen en alles ging in een flits voorbij. Uiteindelijk heb de wedstrijd verloren op punten maar ben trots op mijzelf dat ik in derde ronde nog goeie stoten heb kunnen geven, maar ook zeker op de discipline die ik heb getoond om mezelf klaar te maken voor de wedstrijd, ik moest namelijk best veel afvallen om mee te kunnen doen. 

 

Ik vind het fijn om bij YESFIT te trainen omdat ik hier een goeie band heb met mijn trainer. Ik voel me goed over mijn eerste ervaring in de ring en kijk uit naar mijn volgende wedstrijd! “

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 17, 2018

September 17, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square